dijous, 30 de gener del 2014

INICI D'ANY

Estrenem activitats aquest any 2014



Primer de tot he de demanar-vos disculpes per haver deixat el bloc abandonat tant de temps. Així doncs us felicito l'any quasi al febrer però amb molta feina ja avançada i nous projectes a l'horitzó.

Aquest mes la Fundació Bayt-al-Thaqafa a ofert als seus usuaris per primer com un curs intensiu de manipulador d'aliment que finalitza amb l'entrega del pertinent certificat un cop aprovat l'examen. Si voleu saber-ne més informeu-vos a la seva web fent clic aquí.

A més, reprendrem el nostre Curs de Preparació de l'Examen d'ACTIC el dia 17 de febrer. Per inscriure's us heu d'adreçar al local del carrer Princesa de Barcelona durant les dues primeres setmanes del mes.

Pels alumnes de la Fundació Servei Solidari, aquest dilluns 27 hem iniciat el programa de monogràfics. Així cada dilluns a la tarda tractarem un tema diferent i jo procuraré realitzar una entrada sobre cadascun d'ells per tal que ningú es perdi res.

Us presento el full amb el temes i els des que s'impartiran:



Aquest cap de setmana publicaré els temes que es van tractar al primer monogràfic.

En quant als alumnes d'Akwaba, per tal que tampoc us perdeu cap de les meves explicacions i pugueu repassar a casa, intentaré estar al dia amb les entrades.

Un any més dono gràcies a tots els alumnes per suportar les meves classes i espero continuar sent-vos útil.

Si voleu saber on podeu formar-vos, podeu veure els centres amb els quals col·laboro a la pestanya Estudiar.

Un altre any impartint classes per a gent meravellosa.